Home
Over ons
Foto's
Assortiment
Nieuws en Weetjes
Links & Friends
Contact & Tips

Over ons

Na 10 jaar in de immosector was het tijd voor iets anders. Verandering van spijs doet eten….en dat nam ik nogal letterlijk.

Een tijdje reed ik rond in een mobiele frituur, maar het kriebelde om me te gaan settelen en zo opende in augustus 2007 Frituur & Eetboetiek Royal.
Ik ontwikkelde een concept dat toch anders was dan in een traditionele frituur. Gezien ik me op een andere manier wou profileren, groeide het idee om mij te specialiseren in vegetarische en veganistische snacks en burgers. Dit uiteraard zonder de doordeweekse ‘frituurhanger’ uit het oog te verliezen.
En zo geschiede : Frituur & Veggie Eetboetiek was een feit.

Ondertussen zijn we 10!! jaar verder en zijn de grote troeven, naast het apart bakken van de veggie snacks van de vleessnacks, het enorme aanbod, mijn enthousiasme en creativiteit in de keuken. Mayonaise, tartaar, stoverijsaus, veganaise (6 verschillende smaken),en camembertkroketten worden zelfgemaakt.

Tarwe & glutenvrije burgers en snacks zijn nu ook verkrijgbaar! Eventueel tussen een zelfgebakken glutenvrij broodje (bun). Uiteraard wordt alles apart gebakken!!
Slaatjes maak ik terwijl je wacht met de ingrediënten naar keuze en volgens aanbod.
Veganistische en niet-veggie-spaghetti, verse soep en andere zelfgemaakte gerechten zijn diepgevroren verkrijgbaar.

Ook dweil ik beurzen en het internet af op zoek naar nieuwe producten, zowel om de hongerigen te spijzen als om de dorstigen te laven. Zo vind je hier het grootste aanbod aan lekkere en gezonde drankjes.

Klik op “ aanbod” op deze site voor het volledig assortiment!

Als alternatief voor belegde broodjes is er een ruime keuze:

  • 15 soorten Maaltijdburgers: Een vegetarische/veganistische burger in een Bagnatbroodje of een wrap,  met verschillende groenten, eventueel kaas en een heerlijk passend sausje

Om ons milieu en de wouden in Borneo te sparen (en zo het leven van enkele Orang-oetans) bak ik de heerlijke frietjes in palmvet van duurzame oorsprong.

Tot binnenkort

Ann
Frituur & Veggie Eetboetiek Royal
Copyright Frituur Royal