Home
Over ons
Foto's
Assortiment
Nieuws en Weetjes
Links & Friends
Contact & Tips

 

Nieuws & weetjes

Al jullie fooien, giften en roste centjes worden overhandigd aan Anthony Caere (piloot één programma Flying Doctors) voor het behoud en bescherming van het Virunga park in Oost-Congo!!

Door het niet hebben van (veel) plaats, is er een akkoord met de hostel "Bauhaus" dat u in het vroegere restaurantgedeelte (nr 137) uw maaltijd die u hier kochte, daar mag opeten.

Alle zelfgemaakte sausen (mayo, veganaise's, tartaar, champignonsaus (veggie of vegan) worden op bestelling gemaakt in grotere porties!! Ideaal voor de feestdagen!!

In de winter maak ik ook graag Salads "in a jar" op bestelling (uurtje vooraf bellen is ok), in de zomer altijd verkijgbaar!

Uitgeroepen tot 1 van de 3 kwaliteitsfrituren volgens "NJAM"

Origineel geschenkje??  Geef een kadobon van uw lievelingsfrituur!!

 

Al de zelfgemaakte kroketten (garnaal, camembert) zijn ook diepgevroren verkrijgbaar of kunnen op bestelling worden gemaakt. Ideaal voor de feestdagen!!

Mooi weer? Zin om te Picknicken?
Vraag uw plaid (kleine borg of ID) en u kunt eten met zicht op de molens langs de vesten...

- 5% korting op vertoon van uw EVA of Natuurpunt Lidkaart bij uw veggie bestelling

- 10% korting op vertoon van de Brugge leeft kaart of de doe-goed-pas!

 

 

Over te nemen:

Zoals de meesten ondertussen wel weten staat de frituur over te nemen.

Eigentijdse, conceptuele Frituur & Veggie Eetboetiek ingericht met zeer professionele materialen, ideaal voor ambitieus onndernemend duo, waarvoor creativiteit & kwaliteit centraal staat.
Alle info ter plaatse.


Diegene die mij de overnemer aanbrengt wordt getrakteerd in Hertog Jan (3 sterren restaurant) of een ander restaurant naar keuze.


Opgepast, zolang ik de zaak open houd zal er niets veranderen aan de manier van werken of aan de kwaliteit. Het gebeurt nog altijd met veel passie en ondernemingszin!!!!!


 
   
Copyright Frituur Royal