Home
Over ons
Assortiment
Nieuws en Weetjes
Links & Friends
Contact & Tips

 

Assortiment voeding Assortiment dranken  

ASSORTIMENT DRANKEN

 

Sappen

NIEUW: ARIZONA Juice drinks: Kijk wat er gebeurt als moeder natuur rond toert in Arizona...

Herinner jij, hoe goed een versgeplukt appelsien smaakt of de eerste hap van een heerlijke watermeloen op een warme zomerse dag? Bij AriZona hebben ze deze fantastiche smaaksensatie's in een flesje gegoten: Proef ze nu

Aardbeien lemonade

Mucho Mango

Watermeloen

Fruit Punch

The Berry Company

100% natuurlijke bessensappen, zonder artificiële bewaarmiddelen, kleurstoffen of suikers maar boordevol vitamines en anti-oxidanten!

Rode Superberries

Paarse Superberries

Big Tom

Gemengd met meer dan 20 verschillende kruiden en specerijen garandeert de "Big Tom" tomatensap dan ook een fantastische smaak en is tevens ideaal voor de perfect Bloody Mary!

Limonades

 

Belvoir biologische Limonades:

Our single-serving Pressés are all made with lots of real fruit juice, blended with sparkling Belvoir spring water. They're made from all-natural ingredients and contain nothing artificial so they taste natural, refreshing and delicious: that's why we say they're 100% good!

Smaken:

- Vlierbloesem/Elderflower Zou dit de beste frisdrank ooit zijn? Gemaakt zoals bij u thuis, geen          bittere steeltjes, enkel de bloemblaadjes van de vlierbes. Zo krijgt u een zuiver aroma als van de muscaatldruif en lychee met een bevredigend laag suikergehalte.

- Frambozen/Raspberry

- Limoen & citroengras/Lime & Lemongrass

- Gemberbier/Gingerbeer

- Veenbes/Cranberry

 

Bionina: Heerlijke limonade's met biologisch geteelde vruchten: smaken: granaatappel/veenbes; pompelmoes; citroen

 

Lemonaids

Overheerlijke bio & fairtrade limonades: Smaken: bloedappelsien; limoen; passievruchten!!

Thee's

Arizona:

Geniet van America's best verkochte ice tea's, ze zijn niet enkel gezond maar tevens smaken ze ook heerlijk!! De gezonde voordelen van thee zijn al langer gekend en deze thee's zijn bovendien nog eens super lekker!! AriZona Iced teas zijn gemaakt van 100% natuurlijke thee en andere ingrediënten. Probeer ze vandaag nog en ontdek waar iedereen over praat!!

 

 

NIEUW!!! COCOSWATER!!!! VITA COCO

Sap van kokosnoot is een van de puurste en gezondste dranken die de natuur ons verschaft. Inwoners van tropische landen drinken dit al zeer lang omdat het verfrissend is, revitaliseert, rehydrateert en zeer voedzaam is. Verkrijbaar: natuur; lemonade of met ananas. GEEN suikers!!!

Frisdranken

Cola
Cola light
Cola zero
Fanta orange

Sprite

Chaudfontaine plat
Chaudfontaine bruis
Ice Tea

Jupiler
Witte, Rose of Rode Wijn

 

Al onze warmen dranken kunnen worden meegenomen.

Een heerlijk bakje gewone KOFFIE.


 

 

a
   
Copyright Frituur Royal